Bilder från sommaren 2022 och framåt

 

BRF Pilbacken i Trönninge

Strax norr om Varberg ligger bostadsområdet Pilgläntan. Här finns BRF Pilbacken i Trönninge. Föreningen består av 48 bostadsrätter om två till tre rum och kök. Ett trevligt boende med naturen runt knuten, cykelavstånd till centrum, torghandeln, nöjen och badstränder. Bostadsrätterna började byggas under våren/sommaren 2021 och de första kunde flytta in i slutet av mars 2022.

Brf Pilbacken i Trönninge består av två flerbostadshus med 6 våningar. Lägenheternas storlek varierar mellan 54 och 71 kvm, utformade för att få rikligt med ljus och för att vara lättmöblerade. Bostäderna har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fönster i flera väderstreck och en inglasad balkong eller uteplats. De övre lägenheterna har en härlig utsikt över området med vyer som sträcker sig hela vägen till fästningen och havet. Några av lägenheterna i markplan har även en plattsatt uteplats med häck.

På den gemensamma uteplatsen kan man samla vänner och familj för grillkväll eller en fika. Här finns också odlingslotter för den som har gröna fingrar. Husen är byggda i trä och har en tegelfasad i en naturlig sandfärgad kulör.

Omgivningen
Man kan ta sig till Pilgläntan med bil, cykel eller buss. Det korta avståndet och den enkla vägen till motorvägen gör att området är optimalt för alla som pendlar både norr- och söderut.

I området Pilgläntan så finns det 2 förskolor. Det finns även 2 lekplatser för barn och barnbarn att vara på. Gungor, rutschkana, sandlådor är några saker som barnen kan leka med. Lekplatserna ligger på nära avstånd från boendet. Det kommer även finnas en fotbollsplan.

       

Derome har också byggt ett Sportcenter. Det är endast några minuters promenad från bostaden till Sportcentret. Där finns det en padelhall och ett gym. Gymmet drivs av PACE Performance & Training. Läs mer på deras HEMSIDA